Γύρος Αγιάς 2018

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας  Αγιάς  σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς διοργανώνουν αγώνα δρόμου απόστασης 3000m με την ονομασία ''γύρος Αγιάς 2018''.
Η διαδρομή έχει σημείο  εκκίνησης τον χώρο έξω τον Ι.Ν. του Αγίου Αντωνίου και με αφού  διαγράψει κύκλο απόστασης 3000m στην πόλη της Αγιάς τερματίζει στο ίδιο σημείο.
Ο αγώνας δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου δεν θα γίνουν βραβεύσεις των πρώτων αθλητών που θα τερματίσουν.Αντίθετα θα απονεμηθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές απο όλες τις ηλικίες.
Εγγραφές θα γίνονται στο περίπτερο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγιάς στην έκθεση, στον Δήμο Αγιάς και στην γραμματεία του αγώνα  μέχρι μισή ώρα πριν την εκκίνηση .
Ο κάθε αθλητής που επιθυμεί να εγγραφεί θα πρέπει να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση της συμμετοχής.Για τα άτομα κάτω απο 18 ετών την εγγραφή κάνει ο κηδεμόνας ο οποίος υπογράφει και την υπεύθυνη δήλωση.
Ο αγώνας θα έχει ιατρική κάλυψη απο το κέντρο υγείας Αγιάς καθώς και υγειονομική κάλυψη σε επίκαιρα σημεία απο εθελοντές ομάδας διάσωσης.
Σκοπός του αγώνα είναι η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων αθλητών απο όλες τις  ηλικίες και με κεντρικό σύνθημα''ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ'' να μυηθούν στο τρέξιμο και στο περπάτημα όλοι.
                             





                                  ημερομηνία αγώνα Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00

                           πληροφορίες  Δήμος Αγιάς  και στα τηλ.6944642673 & 6947263055

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου